Poslednji snimak: Pogledajte kako je Jeca pevala svom Zoranu na uvo (foto/video)

Izvor: Scandal.rs, 12.Apr.2016, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednji snimak: Pogledajte kako je Jeca pevala svom Zoranu na uvo (foto/video)

Pojavio se i poslednji privatni snimak Jece Krsmanović nastao na porodičnoj slavi porodice Marjanović.

Uvek nasmejana, raspevana i raspoložena. Tako prijatelji pamte tragično nastradalu pevačicu.

Na njenoj zvaničnoj facebook stranici postavljen je video snimak na kome Jeca peva na slavi, na uvo gostima, ali prvenstveno svome mužu Zoranu Marjanoviću.

Kada ga je pogodila pesma, on se latio novčanika i darivao je Jecu sa novčanicom od >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << pedeset evra. Ipak, oduševiće vas ono što je ona uradila. Uzela je novčanicu i odnela je klavijaturisti koji je svirao te večeri na slavlju. Onda se vratila kod Zorana, i nastavila je da peva.

Pogledajte kako izgleda poslednji video na kome Jeca peva na jednom porodičnom slavlju nastao pre mesec dana.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) POSLEDNJI SNIMAK JELENE I ZORANA: Muž je kitio evrima, a onda je pokazala koliko srce ima!

Izvor: Kurir, 12.Apr.2016

...Pojavio se i poslednji privatni snimak Jece Krsmanović nastao na porodičnoj slavi porodice Marjanović..Uvek nasmejana, raspevana i raspoložena Tako prijatelji pamte tragično nastradalu pevačicu Na njenoj zvaničnoj facebook stranici postavljen je video snimak na kome Jeca peva na slavi, na uvo...

Nastavak na Kurir...

VIDEO: Evo šta je Zoran uradio kad mu je Jelena poslednji put pevala

Izvor: Vesti-online.com, 12.Apr.2016

Na društvenim mrežama kruži snimak koji je, navodno, poslednji privatni snimak ubijene pevačice Jelene nastao na porodičnoj slavi porodice Marjanović...Naime, na zvaničnoj Fejsbuk stranici ubijene Jelene Marjanović postavljen je video snimak na kome ona peva na slavi svome mužu Zoranu...On...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.