Posle ovakve kazne, prostitutke im neće pasti na pamet

Izvor: Blic, 07.Sep.2014, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle ovakve kazne, prostitutke im neće pasti na pamet

Kalifornijska policija otkrila je nov način kažnjavanja građana koji potražuju usluge "najstarijeg zanata na svetu".

Naime, pored hapšenja i novčane kazne, oni ih fotografišu i njihove slike postavljaju na zvaničnu Fejsbuk stranicu, tako da i njhove žene ili devojke saznaju za "švrljanje" svojih partnera.

Na ovaj način policija želi da suzbije prostituciju u Kaliforniji, a poslednji u nizu "uhvaćenih na delu" su muškarci iz Ričmonda.

Branioci >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se zalažu za ukidanje ove taktike, za koju tvrde da može naneti nemerljivu štetu ukoliko se ispostavi da je mušterija nedužna.

Javni branilac San Franciska Džef Adači upitao je: "Šta će se desiti ukoliko se pokaže da je čovek nedužan? Hoće li njegove slike i dalje biti dostune na Guglu, tek toliko da ih vide svi, od komšija, preko prijatelja do porodice?".

Jedan od "nedužnih", ili se barem tako izjašnjava, je Đovani Avila (47), čija je slika objavljena nakon hapšenja 11 muškaraca u San Francisku.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Objavljuju fotografije korisnika usluga prostitutki

Izvor: Radio 021, 07.Sep.2014

Kalifornijska policija otkrila je nov način kažnjavanja građana koji potražuju usluge "najstarijeg zanata na svetu"...Naime, pored hapšenja i novčane kazne, oni ih fotografišu i njihove slike postavljaju na zvaničnu Fejsbuk stranicu, tako da i njhove žene ili devojke saznaju za "švrljanje"...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.