Poruka učesnika protesta za TV N1: Neću da dajem izjavu za vas VIDEO

Izvor: B92, 03.Jun.2023, 21:21

Poruka učesnika protesta za TV N1: Neću da dajem izjavu za vas VIDEO

Beograd -- U toku je peti po redu politički protest koji organizuju prozapadne političke stranke, a tokom uključenja na TV N1 dogodila se jedna neobična situacija.

Novinarka sa N1 obratila se mladiću koji je jedan od učesnika protesta, sa pitanjem šta bi hteo da poruči vlasti, međutim on je imao drugačiju poruku.

Naime, mladić je rekao da ne želi da daje nikakve izjave, a naročito ne za TV N1.

U videu u nastavku pogledajte kako je to izgledalo:
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tako odmereno, tako damski: Letnja kombinacija kraljice Leticije je priča za sebe FOTO

Izvor: B92, 04.Jun.2023, 10:19

Ona jeste kraljica Španije, ali i kraljica stila...Na obeležavanju Dana šanskih nacionalnih oružanih snaga u Granadi, španska kraljica Leticija se pojavila u savršenom letnjem izdanju...Za ovu priliku, Leticija se opredelila za suknju midi dužine, brenda Jose Hidalfo koju je savršeno uklopila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.