Portali: Glumac CNP-a vređao i psovao Srbe

Izvor: Danas, 20.Jun.2019, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Portali: Glumac CNP-a vređao i psovao Srbe

Pojedini portali u Crnoj Gori su danas objavili da je glumac Crnogorskog narodnog pozorišta Zoran Vujović na Fejsbuku vređao i psovao Srbe. Članak Portali: Glumac CNP-a vređao i psovao Srbe se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crnogorski glumac izvinio se zbog vređanja Srba

Izvor: Danas, 20.Jun.2019

Glumac Crnogorskog narodnog pozorišta Zoran Vujović izvinio se, kako je naveo "svim dobrim ljudima" pošto je na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk vređao i psovao Srbe. Članak Crnogorski glumac izvinio se zbog vređanja Srba se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

„Žene iz Troje“ 24. juna u Narodnom pozorištu Priština u Gračanici

Izvor: Danas, 21.Jun.2019, 13:17

Nebojša Bradić potpisuje režiju predstave "Žene iz Troje" rađene u koprodukciji Narodnog pozorišta iz Prištine, Narodnog pozorišta Timočke Krajine "Zoran Radmilović" u Zaječaru i udruženja "Dunav fest", uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije. Članak „Žene iz...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.