Pomozite nekome odmah nakon katastrofe na Facebooku!

Izvor: NovaEnergija.net, 09.Feb.2017, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomozite nekome odmah nakon katastrofe na Facebooku!

Facebook je omogućio korisnicima da mnogo lakše pronađu i pruže pomoć u slučaju krize ili katastrofe. U pitanju je nova alatka Community Help u okviru već postojećeg Security Check, koja omogućava korisnicima da traže ili ponude pomoć nakon bezbednosnog čekiranja tokom krize.
Nakon što korisnik jednom čekira opciju Safety Check, Facebook će ga odvesti na stranicu koja prikazuje bezbednosna čekiranja drugih korisnika, kao i poruke ljudi koji >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << nude i traže pomoć u toj oblasti.
Korisnici će moći da kliknu opciju “Find Help”, da izaberu između kategorija kao što su hrana i piće, prevoz, sklonište, potrebna sredstva za bebe, a zatim će se napraviti post u kojem se dodatno može objasniti.
Facebook na ovaj način želi da poveže ljude koji žele da pomognu sa onima kojima treba pomoć, a možda se nikad nisu videli, niti će se ikad videti. Sad sve to mogu da koriste sami, uz malu pomoć Facebooka.
Izvor: mashable.com
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.