Izvor: Luftika.rs, 17.Okt.2021, 15:37

Policajac koji je hapsio Dijanu Hrkalović: Izaći će ona za 3 meseca

Nagrađivani policajac Vladimir Savić u maju 2012. godine priveo je Dijanu Hrkalović i još dva lica u policijsku stanicu Palilula jer su naneli teške telesne povrede aktivistima koji su nosili obeležja političkih organizacija. Tada je Savić bio svedok njenih pretnji policijskim službenicima, a nakon godina šikaniranja, ponižavanja i osvetničkog službenog nazadovanja dao je otkaz u MUP-u.
Svoje viđenje farse oko njenog najnovnijeg hapšenja izneo je na društveoj mreži >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Facebook, a mi vam ga prenosimo u celosti:
Čitam ove “ekskluzivne” natpise svih medija o Dijani Hrkalović i u svakom tekstu pronalazim svoje reči o njoj još dok sam bio u službi šta sam govorio, šta sam pisao sve do ovih dana.
Tada me niko nije “čuo”, niko nije smeo da pisne o njoj, ćutali su nabijali glavu u pesak, klanjali joj se, predavali raport, nagradjivali je, smeškali se, govorili naša Dixy, naša lepota, pametna hraba otresita jaka, rodjena za ovaj posao. A ja? Pa ja sam bio jedina budala, koja je javno pisala i govorila o njoj kao jednom ološu (nikada je kao ženu nisam uvredio, ali kao ljudskog Stvora-Tvora jesam). Naravno proglašavan za lažova, neradnika, za nekog ko je protiv rukovodstva MUP-a, za nekog ko nije dostojan policijskog posla, a 5 godina za redom proglasavan sam za jednog od najboljih policajaca grada Beograda i za to nagradjivan.
I šta sada? Sada svi miševi koji su ćutali i šlihtali joj se sada se utrkuju ko će više da je opljuje i natovari. Smešno. Od Heroine do kriminalke pa kako to drugovi? Kako vaša Dixy koja vas je nagradjivala, unapredjivala, pohvaljivala, kojoj ste sa poda lizali cipele, kako drugovi ona?!
Uzgred Dixy prljave značke da vam javi ova budala, nebrinite brzo će vam Dixy napolje poput Koluvije. Ima da odleži od 20 dana do 3 meseca i ide na slobodu, samo ovo oko izbora da prodje, jer da se ne lažemo za sve ono što je nama uradila, terete je za najlakse krivično delo trgovina uticajem šio mi ga Djura, delo koje se lako obara na sudu, po sistemu ona mi usmeno naredila, a ona nisam mu ja naredila..reč na reč kao kod tračarenja ja rekla ovo ona mi rekla ono…
Pitam se gde je sad Vulin da pozove sve policajce kojima je Dixy upropastila živote, karijere, koji su prošli zatvore, progone, koji su zbog Dixy i drugara otišli. Gde si Vuline, da kažeš ovi pre mene jeli su G*VNA mnogo.. ja vam se kao profesionalcima izvinajvam u ime države Srbije, hajde ljudski da porazgovaramo, da pokušamo da vam na neki način umanjimo štetu, duševni bol, progone, zatvore, neosnovana otpuštanja, mobinge, teranje da sami date otkaze, a mrlju u karijeri niste imali..
Vuline Vuline nikada ni ti ni ta bagra nećete znati za emaptiju, ljudskost, brigu i ono gotovo za vas nebitno JAVNO IZVINJENJE SVIMA NAMA i gradjanima Srbije koji su zbog Dixy kadrova ostali NEZAŠTIĆENI . Jedan pravi namazani političar ma koliko sve nas ne voleo tako bi uradio zbog sebe svog ugleda jebenog rejtinga kod onih povrsnih koji mu veruju, ali ti si bez mozga, a o moralu da i ne govorim Vuline.
E za to Vuline treba da imaš ono što ti nikada imao nisi niti ćeš imati a to su M..A, pa možeš da se hvališ obukom Kobri, Saja, Zandara Intera do mile volje, ostaćeš upamćen kao Vulin bezmudić i bezmozgić.
“Jebaću vam majku kad dođem na vlast”: Policajac koji je 2012. hapsio Dijanu Hrkalović o njenim pretnjama, aferama i maltretiranju kolega

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.