Pokuševski je bio kao slot mašina

Izvor: B92, 09.Mar.2022, 12:02

"Pokuševski je bio kao slot mašina"

Trener Oklahome Mark Denjo imao je reči hvale za srpskog košarkaša Alekseja Pokuševskog.

Kako kaže, mnogo je napredovao.

"Značajno je snažniji. Radio je na tome. Ranije je bio kao slot mašina – dobijete nagradu ili izgubite životnu ušteđevinu. Mnogo je napredovao", izjavio je Denjo.

Pokuševski je ponovo bio dvocifren, ovoga puta u ubedljivom porazu od Milvokija (115:142).

On je je za nepunih 28 minuta na parketu upisao 13 poena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << (4/10 iz igre, 2/6 za tri), uhvatio sedam lopti i podelio četiri asistencije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uhapšen Bosanac; pokušao da pređe granicu sa skoro 800 grama zlata

Izvor: B92, 09.Mar.2022

Policija je na graničnom prelazu Kotroman uhapsila državljanina BiH A.K. (31)...On je bez dokaza o poreklu, pokušao da preko granice prenese oko 790 grama zlata, saopšteno je večeras...On je osumnjičen za nedozvoljenu trgovinu...Određeno mu je zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.