Pogledajte zbog čega svi na Fejsbuku mole Marka Zakerberga da ugasi profil ove devojke (FOTO)!

Izvor: BKTV News, 02.Jul.2014, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte zbog čega svi na Fejsbuku mole Marka Zakerberga da ugasi profil ove devojke (FOTO)!

Kendal Džouns (19), navijačica sa univerziteta Teksas teh, izazvala je bes obožavatelja životinja kada je na Fejsbuk okačila fotografije sa safarija u Africi. Plavuša je pozirala pored mrtvih lavova, nosoroga i nilskih konja, a aktivisti sada traže od čelnika društvene mreže da uklone uznemirujuće slike.

LOV – Studentkinja ne razume zbog čega su fotografije potresle korisnike Fejsbuka i kaže da >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je samo želela da se pohvali svojom lovačkom veštinom. Ona se slikala pored leša lava, a objavila je i opis koji glasi: “Lov u pustinji Kalahari je bio tako divno iskustvo! Oružje me je odlično poslužilo, a ovaj lav je najbolji ulov u mom životu”.

U komentarima su je nazvali psihopatom i bolesnikom, ali Kendal se nije obazirala, već je objavila još jednu seriju fotografija iz lova u Zimbabveu.

 
 —-







 

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.