Pogledajte: Luksuzno odmaralište u Vijetnamu u kojem uživa vlasnik Fejsbuka

Izvor: Blic, 28.Dec.2011, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Luksuzno odmaralište u Vijetnamu u kojem uživa vlasnik Fejsbuka

Mark Zakerberg, izvršni direktor Fejsbuka, proveo je Badnje veče u društvu svoje devojke Prisile Čen u luksuznom odmaralištu u zalivu Ha Long u Vijetnamu, objavio je Trin Dang Tan, lokalni turistički zvaničnik.

GALERIJA > Pogledajte odmaralište u kojem uživa Zakerberg:

- Par je proveo Badnji dan u ekološkoj brvnari u severnom planinskom gradu Sapa. Jahali su bivola - rekao je Le Fuk Tjen, zamenik upravnika ekološke brvnare Topas.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << fejsbuk stranici ovog odmarališta ipak se nisu previše hvalili zbog poznatog gosta.

- Hvala vam za interesovanje u vezi sa boravkom gospodina Zakerberga i prijatelja u ekološkoj brvnari Topas. Iz poštovanja prema privatnosti gostiju, žao nam je što ne možemo da ponudimo informacije o njihovom boravku. Naša je poslovna politika da obezbedimo opušten odmor našim gostima. Želimo gospodinu Zakerbergu i prijateljima nezaboravan odmor u Vijetnamu - pisalo je u fejsbuk statusu ovog odmarališta.

Ekološka brvnara Topas nalazi se u dolini Sapa u severnom Vijetnamu, a odmaralište se sastoji iz 25 odvojenih bungalova razasutih po brdu, od kojih svaki ima sopstvenu terasu sa pogledom na dolinu.

VIDEO > Odmaralište u kojem uživa Zakerberg:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Cukerberg uživa u Vijetnamu (FOTO+VIDEO)

Izvor: S media, 29.Dec.2011, 09:46

- Par je proveo Badnji dan u ekološkoj brvnari u severnom planinskom gradu Sapa. Jahali su bivola - rekao je Le Fuk Tjen, zamenik upravnika ekološke brvnare Topas...Forbsove liste: Dastin Moskovic (VIDEO)..Ekološka brvnara Topas nalazi se u dolini Sapa u severnom Vijetnamu, a odmaralište se sastoji...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.