Poginuo radnik u železari u Smederevu

Izvor: B92, 11.Sep.2023, 21:25

Poginuo radnik u železari u Smederevu

Danas je u železari u Smederevu došlo do nezgode u kojoj je jedan radnik poginuo.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, iz za sada nepoznatih razloga došlo je do pada krana, pri čemu je stradao radnik koji je upravljao kranom, piše Telegraf.rs.

Iz PU Smederevo potvrđeno je da je došlo do pogibije radnika, ali za sada nisu mogli da daju više informacija.

Na licu mesta su policija i tužilac koji trenutno vrše uviđaj nakon kog će biti poznati svi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << detalji ove nesreće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Alarmantni podaci policije: Dostupnost droge u Srbiji veća nego ikada VIDEO

Izvor: B92, 11.Sep.2023

Alarmantni podaci policije ukazuju na to da je dostupnost narkotika veća nego ikada...Kod nas raste broj srednjoškolaca pa i starijih osnovaca koji su probali drogu...Danas popravljaju stari i prave novi nameštaj. Vrše selidbe, popravljaju belu tehniku, rade dekupaž. Imaju slična iskustva iz prošlosti,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.