Podignuta optužnica protiv poznatog influensera: Optužen za silovanje i trgovinu ljudima

Izvor: B92, 20.Jun.2023, 12:31

Podignuta optužnica protiv poznatog influensera: Optužen za silovanje i trgovinu ljudima

Poznati influenser je dospeo u centar svetske pažnje kada su se pojavile informacije da je optužen za trgovinu ljudima i silovanje, zajedno sa svojim bratom.

Endru Tejt važi za jednog od najopasnijih ljudi na internetu. On ima milione pratilaca, a u decembru prošle godine je uhapšen zajedno sa bratom da bi mu kasnije Apelacioni sud odredio kućni pritvor.

Najnovija vest koju prenosi BBC obaveštava javnost da je Endru i zvanično optužen sa silovanje, trgovinu ljudima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i organizovanje grupe koja je seksualno iskorišćavala žene.

Uskoro opširnije...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ENDRU TEJT IDE NA SUĐENJE Podignuta optužnica protiv kontroverznog influensera

Izvor: Blic, 20.Jun.2023

Rumunski tužioci poslali su na suđenje kontroverznog influensera Endrua Tejta, njegovog brata Tristana i još dvoje osumnjičenih po optužbama za trgovinu ljudima, silovanje i formiranje kriminalne bande za seksualno iskorišćavanje žena.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.