Podcast: Facebookov i drugi eksperimenti

Izvor: B92, 08.Nov.2017, 02:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podcast: Facebookov i drugi eksperimenti

Srbija se našla u društvu pet zemalja u kojima je Facebook odlučio da proba Explore Feed i pošalje Facebook strane na novo mesto, tako blizu, ali tako daleko od News Feeda.

Šta se desilo sa Facebookom, u čemu je problem, kome je problem, šta znamo, a šta pretpostavljamo u vezi sa Explore Feedom. Uz posledice razmatramo i razloge, epilog eksperimenta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << daće nam odgovor i na pitanje da li je sve ovo zbog lažnih vesti i Facebookove želje i moranja da plasira bolji sadržaj.

Čuli smo i videli prijavu prihoda velike petorke, očekivano dominira cloud, skoro je sve u zelenom i nikada jasnije da živimo u mobilnoj cloud eri.

Telefonski segmenti ove epizode rezervisani su za Google Pixel 2 XL, duhove i boje na njegovom ekranu i konačno lansiranje Appleovog desetogošinjeg blockbastera. Dok ne stigne na test razmatramo uticaj novog iPhonea na ukupnu sliku, šta je definitivno passé i kako će zaista izgledati telefonska budućnost.

Pratite nas na YouTubeu, Mixcloudu, Twitteru (Aleksandar, Ivan), Viberu, preko RSS-a, ocenite nas u iTunesu ili gde god nas slušate, ostavite komentar i pomozite nam da budemo još bolji, veliko hvala na slušanju!

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.