Završen protest opozicije u Beogradu FOTO

Izvor: B92, 19.Avg.2023, 19:24

Završen protest opozicije u Beogradu FOTO

Prozapadni protest opozicije pod nazivom "Srbija protiv nasilja" održan je danas u Beogradu.

Protest prozapadne opozicije počeo je u 19 sati ispred Narodne skupštine.

Okupljeni su šetali ovoga puta do Pravnog fakulteta, preko Slavije do Ministarstva prosvete, zatim Ulicom kneza Miloša do Predsedništva Srbije.

Ulica ispred Narodne skupštine bila je blokirana.

Mnogi su i na ovom protestu ispijali alkohol.

Na protest opozicije stigao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Dobrica Veselinović iz Ne davimo Beograd, kao i Borko Stefanović iz SSP i Miroslav Aleksić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stević završio nastup na SP

Izvor: B92, 20.Avg.2023, 12:44

Srpski atletičar Slavko Stević nije uspeo da se plasira u finale Svetskog prvenstva u Budimpešti u disciplini skok uvis...Stević je na visinama 2.14 i 2.18 bio siguran, preskočio ih je iz prvog pokušaja...Na trećoj visini od 2.20 m prvi put je rušio lestivu, ali je iz drugog bio uspešan...Na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.