Pobili se momci sa devojkama - hitna intervenisala

Izvor: B92, 19.Maj.2022, 08:07

Pobili se momci sa devojkama - hitna intervenisala

Beogradska Hitna pomoć noćas je intervenisala 96 puta, a od toga dva puta zbog tuča koje su se odigrale u privatnim stanovima i to između momaka i devojaka.

"U te dve tuče u stanovima, nije bilo teže povređenih, a slučajevi su odvojeni. Osim toga, jutros do 6 sati, najviše su se javljali hronični bolesnici, dakle, problemi zbog astme, bolova u grudima i hipertenzije", kazali su iz Hitne pomoći.

Kako su naveli, dogodila se i jedna saobraćajna nezgoda, u kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je jedna osoba lakše povređena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Igra sudbine" napravila neverovatan uspeh " publika nestrpljivo čeka 500. epizodu

Izvor: B92, 19.Maj.2022

Serija "Igra sudbine" već dve i po godine drži rekord kao domaća serija sa najvećim brojem proizvedenih epizoda...Koliko je publika voli govori činjenica da je naredna epizoda 500. jubilarna...Podrška publike je veliki podstrek za ekipu da nastavi snimanje fenomenalnog sadržaja koji u Srbiji redovno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.