Izvor: BujanovackiGlas.info, 01.Avg.2017, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ples i igra uz Pobratime (VIDEO + FOTO)

Majstori atmosfere još jednom su pokazali da im ovde nema premca kada je dobra zabava u pitanjuBUJANOVAC, 1. avgust 2017. – Bujanovački bend Pobratimi sinoć je tokom višečasovne svirke naterao na ples Bujanovčane okupljene oko bine ispred Doma kulture.
Pobratimi su nastupili u okviru Kulturnog leta, izvodeći popularnu muziku koju slušaju mladi, ali i stare narodne hitove.
Majstori atmosfere još jednom su pokazali da im ovde nema premca kada je dobra zabava u pitanju, >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << a veče je kao predgrupa upotpunio Džoker bend.
A kako je izgledao delić atmosfere možete da vidite na Fejsbuk stranici Bujanovačkih:
https://www.facebook.com/Bujanovacke/?fref=ts

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.