Platili ga 25.000.000€, sad na Fejsbuku prodaje opremu kluba

Izvor: B92, 20.Jun.2023, 10:41

Platili ga 25.000.000€, sad na Fejsbuku prodaje opremu kluba

Fudbaler Evertona Žan Filip Gbamin odlučio se na nesvakidašnji potez po isteku pozajmice u Trabzonsporu i povratku u Englesku.

Reprezentativac Obale Slonovače je na Fejsbuku postavio oglas da prodaje opremu "karamela", među kojima su i dresovi koje je nosi na mečevima.

Kako nije imao preterano uspešnu karijeru na "Gudisonu", mnogi navijači su se odmah našalili kako je nemoguće da ih je nosio na utakmicama, jer skoro pa nikada nije ni igrao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Zanimljiva je i cena koju je vezista odredio od samo 300 funti, što je prava bagatela ako znamo vidimo koliko stvari ima na gomili i koliko koštaju kada se kupuju u prodavnici.

Gbamin je u Everton stigao iz Majnca 2019. godine za 25 miliona evra, ali to je bio jedan od najvećih promašaja tog kluba. Prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Trabzonu, gde je učestvovao u grupnoj fazi Lige Evrope zajedno sa Crvenom zvezdom.

Tipično za njega, prvi susret u Turskoj je propustio, dok je na revanšu u Beogradu startovao i na terenu proveo 68 minuta.

U Trabzonu je odigrao 24 meča, ali ekipa koji vodi hrvatski stručnjak Nenad Bjelica nije želela da ga otkupi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.