Pismo zahvalnosti: Evo šta je Kristijan Golubović poručio fanovima pre odlaska na robiju!

Izvor: Scandal.rs, 04.Mar.2016, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pismo zahvalnosti: Evo šta je Kristijan Golubović poručio fanovima pre odlaska na robiju!

Kristijan Golubović u ponedeljak odlazi na odsluženje zatvorske kazne u požarevački zatvor Zabela. Za rastanak, žestoki momak je preko svojih administratora koji mu vode Fejsbuk stranicu poslao dirljivu poruku fanovima:

Kao što znamo Kristijan odlazi u ponedeljak na odsluženje kazne!!! Nadamo se da će zbog dobrog vladanja izaći ranije na slobodu kako bi što manje patila njegova srna Ivana i anđelčić Vera! Pozdravlja sve fanove i zahvaljuje se što ste u >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << dobru i zlu bili uz njega i nada se da ga nećete zaboraviti”, poručio je Kristijan putem posrednika jer mu je zabranom izrečena mera korišćenja Interneta zbog pretnji Tamari Đurić.

Golubović je početkom 2014. godine osuđen presudom Specijalnog suda na 12 godina zatvora zbog trgovine 125 grama heroina. S obzirom da mu je Apelacioni sud umanjio kaznu i da je odležao četiri godine u pritvoru ostalo mu je da odleži još četiri godine I mesec dana.

Posle izdržane dve trećine kazne stiče zakonsko pravo da traži uslovni otpust iz zatvora na osnovu dobrog vladanja, što znači da bi se posle dve i po godine mogao ponovo naći na slobodi.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.