Pike priznao vezu sa Šakirom

Izvor: Vesti-online.com, 08.Feb.2011, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pike priznao vezu sa Šakirom

Defanzivac Barselone Đerar Pike je na Fejsbuku objavio da je u vezi sa pevačicom Šakirom čime je samo potvrđeno ono o čemu svetski mediji pišu već mesecima, prenosi "Žurnal".

Španac i Kolumbijka su se upoznali pre nešto više od godinu tokom snimanja spota za pesmu Afrika koja je bila nezvanična himna SP u Južnoj Africi.

Dugo su pokušavali vezu da sakriju, ali mediji su ih „provalili” pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se posle SP nadugačko i naširoko pisalo o njihovoj vezi.

Španski mediji tvrde da je Pike zvanično potvrdio da je u vezi sa Šakirom na insistiranje trenera Barselone Gvardiole, koji je skrenuo pažnju defanzivcu da privatni život ne sme da ga ometa u ispunjavanju profesionalnih zadataka.

Pike je prihvatio sugestiju i potvrdio da je srećno zaljubljen. Šakira je nedavno boravila u Barseloni gde je sa Pikeom i njegovim prijateljima, među kojima je bio i Karles Pujol sa suprugom, provela deo odmora pred snimanje novog albuma.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.