Pikanterije oko transakcije Fejsbuk - WhatsApp“

Izvor: Prva.rs, 26.Feb.2014, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pikanterije oko transakcije Fejsbuk - "WhatsApp“


Možda mu je tada izgledalo strašno što su ga odbili velikani Fejsbuk i Tviter, ali smo sigurni da se Brajan Ekton sada sa uživanjem valja u 19 milijardi dolara koje deli sa svojim partnerom i generalnim direktorom "WhatsApp"-a Janom Koumom. 2009. godine kada su ga odbili Brajan nije poklekao, nego je nastavio da gura napred i razvio aplikaciju koja ima 400 miliona aktivnih korisnika dnevno.
Sa takvim ciframa ovo nije moglo da prođei neprimećeno. >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Fejsbuk se zainteresovao, pregovori su počeli i na kraju je Fejsbuk platio neverovatnih 19 milijardi dolara za ovu aplikaciju.
Samo par godina ranije Brajan Ekton napisao je na svom Tviter profilu da je odbijen od strane Tvitera, ali da nema veze, jer bi mu posao bio daleko od kuće. Dodao je da je odbijen i od strane Fejsbuka što je, kako kaže, šteta, jer bi sarađivao sa super ljudima, ali da život ide dalje. 

Upornost, rad i istrajnost su se očigledno isplatili. Ekton i Koum su ponovo seli za isti sto sa ljudima iz Fejsbuka, ali ovaj put su imali malo drugačije pozicije. 

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.