Izvor: Luftika.rs, 20.Maj.2023, 20:10

Pijani vozač policiju ubeđivao da nije kriv jer je vozio njegov pas

Osumnjičeni pijani vozač u Koloradu bezuspešno je pokušao okriviti svog psa za prebrzu vožnju.
Policajci u Springfildu napisali su na Fejsbuku da se pokušaj prebacivanja odgovornosti dogodio u subotu kasno uveče, kada su policajci zaustavili vozilo koje je vozilo brzinom od 84 kilometra na sat u zoni od 50 km/h.
– Vozač je pokušao zameniti mesta sa psom koji je bio na suvozačevom mestu, dok je policajac prilazio i posmatrao ceo proces -rekli su u nedelju policijski >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << službenici.
– Muškarac je tada izašao sa suvozačke strane vozila i tvrdio da nije vozio.
Kad je policija pitala osumnjičenog da li je konzumirao alkohol, on je pobegao, ostavivši i vozilo i psa. Uhvaćen je 20-ak metara dalje, piše Jutarnji.
Optužbe protiv vozača, koji odranije ima i druge prekršajne prijave, uključuju sumnju na vožnju pod uticajem alkohola i opiranje hapšenju.
– Pas je dat vozačevom poznaniku na čuvanje dok je muškarac u pritvoru – rekla je policija.
– Pas neće dobiti nikakvu prijavu i pušten je samo uz upozorenje – našalila se na kraju policija.
Najtužniji novosadski pas čeka svog heroja u Limanskom parku (FOTO)

Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.