Pernar: Sramota me što sam u parlamentu koji tera CG u rat

Izvor: B92, 23.Nov.2016, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pernar: Sramota me što sam u parlamentu koji tera CG u rat

Zagreb -- Poslanik Hrvatskog sabora iz opozicionog Živog zida Ivan Pernar napisao je na Fejsbuku da se stidi što je deo parlamenta koji gura crnogorski narod u rat.

Pernar je u Saboru pročitao poruku od crnogorskog političkog aktiviste Marka Milačića upućenu hrvatskim poslanicima.

„Pročitao sam poruku Marka Milačića ’Televizija svih‘, koju je uputio našem Saboru i rekao da guranjem Crne Gore u NATO Milo Đukanović ne predstavlja volju crnogorskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naroda, već američke vlade kojoj služi“.

„Sramim se što sam deo skupštine koja gura crnogorski narod u rat umesto u mir“, napisao je Pernar na svom profilu na Fejsbuku.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pernar: Sramota me što sam u parlamentu koji tjera Crnu Goru u rat

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Nov.2016

ZAGREB - Poslanik Hrvatskog sabora iz opozicionog Živog zida Ivan Pernar napisao je na Fejsbuku da se stidi što je dio parlamenta koji gura crnogorski narod u rat...Pernar je u Saboru pročitao poruku od crnogorskog političkog aktiviste Marka Milačića upućenu hrvatskim poslanicima...„Pročitao...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.