Izvor: Nezavisne Novine, 26.Dec.2016, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pernar: Mnogo toga je čudno oko Berlina, napad namješten?

ZAGREB - Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar juče je putem svoje objave na Fejsbuku ponovno privukao veliki broj reakcija javnosti, piše “Indeks”.

Kako navode, Pernar je podijelivši tekst s portala “Saff.ba” - neformalnog glasila radikalnog vehabijskog pokreta u BiH u kojem se jasno iskazuje sumnja u to da je teroristički napad u Berlinu namješten - napisao šta je njemu sve čudno.

"Jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << od najčudnijih stvari je da niko nije nigdje vidio nijednog povrijeđenog niti je igdje objavljeno jedno ime nastradalog 19.12.2016 na božićnom sajmu u Berlinu", napisao je Pernar.

U tekstu koji je Pernar podijelio, njemački pobornik teorija zavjera Gerhard Visnevski analizira snimke napada, upozoravajući na "nelogičnosti" u cijelom slučaju.

Njemačka policija je potvrdila identitete nekolicine onih ubijenih u napadu.

Kako piše “Gardijan”, ubijeni su 31-godišnja Fabrizia Di Lorenzo, Dalia Eliakim (čiji je muž teško povrijeđen u napadu), Nada Cizmar i poljski vozač kamiona Lukas Urban.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Pernar: Mnogo toga je čudno oko Berlina, napad namješten?

Izvor: Cafe.ba, 26.Dec.2016

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar juče je putem svoje objave na Fejsbuku ponovno privukao veliki broj reakcija javnosti, piše Indeks.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.