Pedofil (66) je osuđen na dve godine zatvora, a reči oca Tijane Jurić o sramnoj kazni grme!

Izvor: Telegraf.rs, 03.Feb.2017, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pedofil (66) je osuđen na dve godine zatvora, a reči oca Tijane Jurić o sramnoj kazni grme!

Pedofil Dragan Živanović (66) iz Novog Beograda, koji je javnosti poznat nakon hapšenja u avgustu 2016. godine, kada je uhvaćen u akciji policije nakon što je nameravao da se sa vijagrom u džepu nađe sa J.N. (11) koju je pronašao preko Fejsbuka. On je osuđen na kaznu zatvora od dve godine i četiri meseca, a ova presuda pogodila je Igora Jurića, oca ubijene devojčice Tijane.

Jurić je svoje nezadovoljstvo zbog blage kazne iskazao na svom profilu.

Pismo prenosimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u celosti:

Da podsetimo na ovaj slučaj, maloletna J.N. dobila zahtev za prijateljstvo od nepoznatog starijeg muškarca i to odmah prijavila svojoj majci. Od tog momenta njen profil je preuzela majka, koja je ceo slučaj hitno prijavila policiji.

U dogovoru sa njima nastavila je prepisku sa pedofilom, koji joj je slao slike polnog organa i lascivne poruke, da bi posle nekoliko dana ugovorili sastanak kod autobuske stanice.

Umesto devojčice, sačekala ga je policija. U njegovom džepu tada su pronašli “vijagru” i tablete “kamagra”, kao i mobilni telefon koji je devojčici obećao kao poklon u zamenu za viđenje.

Nakon hapšenja Živanovića, javile su se i njegove ostale maloletne žrtve.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OSUĐEN PEDOFIL: Živanoviću 2 godine robije, zavodio devojčicu (11), a uhvatila ga njena majka!

Izvor: Kurir, 03.Feb.2017

...Reč je o osuđenom koji je svesno zavodio devojčicu od 11 godina, slao joj nage fotografije Uhapšen je s vijagrom u džepu kada ju je pozvao na sastanak..MAJKA GLUMILA ĆERKU: Bolesnik je hteo da mi siluje dete, pomogla sam da ga uhapse!..OVO JE OSUMNJIČENI PEDOFIL Beograđanka ga namamila na...

Nastavak na Kurir...

Pedofil (66) je osuđen na dve godine zatvora, a reči oca Tijane Jurić o sramnoj kazni GRME

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2017

Dragan Živanović (66) sa Novog Beograda osuđen na dve godine i četiri meseca zatvora..Pedofil Dragan Živanović (66) sa Novog Beograda, koji je javnosti poznat nakon hapšenja u avgustu 2016. godine, kada je uhvaćen u akciji policije nakon što je nameravao da se sa vijagrom u džepu nađe sa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.