Pavle Cvejić na slobodi

Izvor: Danas, 21.Mar.2019, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavle Cvejić na slobodi

Pavle je pušten! Hvala svima na podršci! Kako saznajemo, večeras će biti kod kuće. Sutrašnji protest je otkazan - osvanulo je sinoć na Fejsbuk grupi "Pravda za Pavla", koju su školski drugovi napravili u znak podrške učeniku beogradske Filološke gimnazije Pavlu Cvejiću, koji je uhapšen zbog ulaska u zgradu RTS-a, na subotnjem protestu "1 od 5 miliona". Članak Pavle Cvejić na slobodi se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Pravda za Pavla – kako su tinejdžeri izašli na ulicu i šta to znači

Izvor: Danas, 21.Mar.2019

BBC „Za Pavla! Za Pavla! Za Pavla“, odjekuje centrom Beograda. Učenici Filološke gimnazije protestuju zato što je njihov drug, 18-godišnji Pavle Cvejić, uhapšen i osuđen na 30 dana zatvora. Kolona puna podignutih pesnica i školskih rančeva, stigla je do policijske stanice 29. novembar, gde...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.