Izvor: S media, 05.Maj.2012, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Patike inspirisane društvenim mrežama (FOTO)

Dizajnerka Lumen Bigot za modnu kuću Keds dizajnirala je moderne, neuobičajene patike i to inspirisane društvenim medijima.

Svaka od patika ima nešto karakterištično za neku od društvenih mreža, pa tako na tamno plavim patikama možete naći zahtev za prijateljstvo, dok svetlo plave patike imaju kita i ptičice s Twittera.

Evo zašto ne treba biti prijatelj sa roditeljima na Fejsbuku >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << (FOTO)

Poigrajte se fotografijama Fejsbuk prijatelja (FOTO)

"Veliki sam fan inspiracionih blogova, takođe provodim mnogo vremena na društvenim mrežama i volim modu, spajanjem te tri stvari nastala je ova kolekcija. Ideja je bila naći najvažnije grafičke elemente mojih omiljenih mreža i primeniti ih na moje omiljene cipele i istovremeno održati esenciju svakog brenda", napisala je Bigot.

(Bizlife)

Foto: lumenbigott.com

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.