Izvor: Glas javnosti, 02.Apr.2013, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pas iz trolejbusa viđen u Zemunu

BEOGRAD - Pas za kojim već nekoliko dana tragaju Beograđani viđen je danas oko 11 sati u Glavnoj ulici u Zemunu, kod radnje "Beko". Pas koji je postao atrakcija leži na ulici.

Od kako su u petak na Fejsbuku osvanule fotografije mešanca koji se vozi u trolebusu, potraga za njim ne prestaje. Dojave stižu iz svih delova grada, a najviše je onih da je viđen kod Studentskog trga.

"Molim sve koji ga primete da >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << jave na broj 064 210 83 50, jer smo pronašli udomitelja. Nek pokušaju mirno da ga zadrže, da ga maze ili ponude hranu. Pronađen je udomitelj, tako da će trolejbusi biti zamenjeni toplim domom", kaže docent Fakulteta za veterinu Snežana Bulajić, koja je pokrenula akciju pronalaska psa na Fejsbuku.

Fotografije umiljatog mešanca koji se vozi trolejbusom preplavile su društvene mreže i medije, a potraga za njim je i dalje u toku.

Blic

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Pas koji voli trolejbuse viđen u Zemunu

Izvor: Kurir, 02.Apr.2013

Od kako su u petak na Fejsbuku osvanule fotografije mešanca koji se vozi u trolebusu, potraga za njim ne prestaje..BEOGRAD - Pas za kojim već nekoliko dana tragaju Beograđani viđen je danas oko 11 sati u Glavnoj ulici u Zemunu, kod radnje "Beko". Pas koji je postao atrakcija leži na ulici...Od kako...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.