Parlament evakuisan zbog pretnje bombom

Izvor: B92, 08.Avg.2023, 14:19

Parlament evakuisan zbog pretnje bombom

Narodna skupština Južne Koreje evakuisana je danas zbog pretnje bombom.

Kako se navodi, veliki broj vladinih zvaničnika primio je mejl u kojem se preti bombom južkorejskom opozicionom lideru Li Džae Mijungu.

Kako prenosi južnokorejska agencija Jonhap, nepoznati napadači su u mejlu zapretili da će aktivirati bombu u biblioteci u Seulu ako Li ne bude ubijen do 15.34 u sredu.

Policija je nakon evakuacije parlamenta poslala tim za uklanjanje bombi da izvrši >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << potragu za eventualnim eksplozivom u skupštini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Milivojević ima novi klub

Izvor: B92, 08.Avg.2023

Srpski fudbaler Luka Milivojević potpisao je ugovor sa Al Ahli Šabab Dubaijem...Nakon dugotrajnih pregovora dve strane su sklopile dogovor, tako da se Milivojević pridružio timu koji sa klupe predvodi Marko Nikolić...Milivojević bi mogao da debituje 15. avgusta, kada će se Šabab Al Ahli sastati...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.