Izvor: Radio 021, 18.Nov.2020, 23:11

Paraćinac uhapšen jer je preko Fejsbuka pretio Vučiću

Pripadnici Bezbednosno-informativne agencije (BIA) u saradnji sa Tužilaštvom za visokotehnološki kriminal i MUP, uhapsili su večeras M.P. (30) iz Paraćina zbog sumnje da je putem društvene mreže fejsbuk, između ostalog, više puta direktno najavljivao i pozivao na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića, saopštila je BIA.

Kako se navodi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << brzom reakcijom pripadnika BIA i MUP osmunjičeni je priveden i njemu će uz konsultaciju sa dežurnim tužiocem biti određeno zadržavanje od 48 časova.

Uhapšeni M.P.  osumnjičen je da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

BIA: Uhapšen zbog pretnji Vučiću na Fejsubuku

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Nov.2020

Pripadnici Bezbednosno-informativne agencije (BIA) u saradnji sa Tužilaštvom za visokotehnološki kriminal i Ministarstvom unutrašnjih poslova (MUP) Srbije, uhapsili su M.P. (30) iz Paraćina, zbog osnovane sumnje da je na Fejsbuku pretio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, saopšteno je iz BIA. Kako...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.