Izvor: Radio 021, 25.Feb.2021, 19:30

Pao Fejsbuk mesindžer

Došlo je do prekida rada u aplikacijama Instagram i Fejsbuk mesindžer u mnogim državama, kao i u Srbiji.

Brojni korisnici prijavili su isti problem - poruke je nemoguće slati ili dobijati. Sajt Down Detector je takođe zabeležio veliki broj prijava da ove aplikacije ne rade u poslednjih 15 minuta.

Na ovom vebsajtu, korisnici u komentarima pišu kako je problem u radu aplikacija u raznim delovima sveta, pa se tako javljaju iz Tunisa, Ujedinjenog Kraljevstva, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << SAD, Portugala...

Instagram i Fejsbuk mesindžer imaju istog vlasnika - kompaniju Fejsbuk.

Postoje neke naznake, kako prenose strani mediji, da je razlog za privremen prestanak u radu spajanje ove dve funkcije u jednu, odnosno da će korisnici ubuduće moći da čitaju poruke iz Instagrama u Fejsbuk mesindžeru i obrnuto.

Obaveštenje o ovom spajanju dobijaju neki korisnici koji su imali problem sa slanjem poruka. Ipak, Fejsbuk se još uvek nije zvanično oglasio.

Autor: B92

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.