PROVOKACIJA! Šalja objavio sliku sa Ramom

Izvor: Mondo, 26.Nov.2018, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROVOKACIJA! Šalja objavio sliku sa Ramom

Ministar trgovine u privremenim prištinskim institucijama Endrit Šalja, objavio je na svom Facebooku fotografiju na kojoj se on i premijer Albanije Edi Rama smeškaju, a preko koje je napisano "100 odsto".

Foto: Tanjug/AP Photo/Ronald Zak

"Lepa fotografija sa premijerom Ramom. Sliku i napisano 100 odsto je napravio Rama", napisao je Šalja ispod fotografije.

OVDE pogledajte fotografiju.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />Inače, u Prištini su se u petak pojavili bilbordi na kojima je pisalo "Sada smo država 100 %, hvala Ramuše", ali je Haradinaj već sutradan zatražio da budu skinuti.

MALO SE ZANELI?: Haradinaj traži da se sklone bilbordi

Prištinske vlasti su u sredu uvele carinu od 100 odsto na uvoz robe iz Srbije i Bosne i Hercegovine, i ta mera stupila je na snagu odmah po donošenju. nakon toga porasle su tenzije, jer su u petak Rosu upale na sever Kosova.

Priština: Srbi optuženi za ubistvo, pritvor 30 dana

Za sutra je u Peći najavljena zajednička sednica albanske i kosovske vlade.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Nova provokacija Prištine: Fotografija sa Ramom uz natpis "100%"

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Nov.2018

PRIŠTINA - Ministar trgovine u privremenim prištinskim institucijama Endrit Šalja, objavio je sinoć na svom Facebooku fotografiju na kojoj se on i premijer Albanije Edi Rama smješkaju, a preko koje je napisano "100 odsto".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.