PROTERAN iz zemlje da se žene NE BI ZALJUBLJIVALE u njega - Omar je NAJLEPŠI ARAPIN, a TETOVAŽA na njegovim leđima posebno OSVAJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Dec.2023, 15:57

PROTERAN iz zemlje da se žene NE BI ZALJUBLJIVALE u njega - Omar je NAJLEPŠI ARAPIN, a TETOVAŽA na njegovim leđima posebno OSVAJA

Omar Borkan Al Gala, modni fotograf, glumac i pesnik iz Dubaija, pre deset godina deportovan je iz Saudijske Arabije zbog toga što je previše zgodan. On je aktivan na društvenim mrežama, sa preko 2.4 miliona pratilaca na Fejsbuku i preko 1.3 miliona na Instagramu.

Omar Borkan Al Gala postao je poznat nakon što su ga 2013. godine navodno proterale vlasti Saudijske Arabije zbog toga što je smatran >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << previše privlačnim.

Međutim, ova priča je kasnije dovedena u pitanje, a pojavile su se i tvrdnje da je cela situacija bila marketinški trik ili medijski izmišljotina.

Njegovo bogatstvo procenjuje se na 10 miliona dolara, a Omar je preduzetnik, pesnik, model, glumac i fotograf.

Rođen je 23. septembra 1989. godine u Bagdadu, Irak. Nakon događaja iz 2013. godine, postao je prilično popularan na društvenim mrežama i stekao je veliki broj pratilaca.

Објава коју дели Omar Borkan عمر بركان (@omarborkan)

Nakon što je stekao medijsku pažnju, počeo je raditi kao model i pojavljivao se u raznim modnim projektima. Takođe je imao nekoliko manjih uloga u filmovima.

Omar je aktivan na društvenim mrežama, gde redovno deli svoje fotografije, modne projekte i delove svog privatnog života. Njegova prisutnost na Instagramu posebno je pridonela njegovoj popularnosti.

Објава коју дели Omar Borkan عمر بركان (@omarborkan)

Omar važi za najpoželjnijeg Arapina, ali kada je oženio prelepu modnu dizajnerku, izazvao je brojna negodovanja. Reč je o Jasmin Oid sa kojom se venčao 2015. godine. Mnogi su komentarisali da Jasmin izgleda "previše jednostavno", kao i da "nije ništa posebno naspram čoveka kao što je Omar". Inače, Omar ima bogatu kolekciju skupih automobila. Vlasnik je "Range Rover-a", crvenog "Mini Cooper-a" i žutog terenca "Lamborghini-ja".

Omar je vezu sa Jasmin držao u strogoj javnosti, a godinu dana nakon venčanja dobili su sina. Mnogi mediji pišu da je 2018. godine došlo do razvoda.

Srbija Danas/Autor: J.Šipčić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.