PRONAĐENA DEVOJČICA (13) koja je nestala u NIŠU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2019, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRONAĐENA DEVOJČICA (13) koja je nestala u NIŠU!

Kako se nezvanično saznaje, tinaestogodišnja Anđela D. večeras je pronađena.

- Devojčica je dobro i zajedno je sa svojom porodicom - kaže izvor upućen u slučaj.

Još uvek nije poznato gde je devojčica bila tokom večeri.

Policija je ranije danas raspisala potregu za maloletnom trinaestogodišnjom devojčicom Anđelom D.

- Prijavljeno nam je danas da je maloletna devojčica nestala. Policija je raspisala potragu za nestalim licima i radimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na tome da je pronađemo - rečeno je u policiji.

Na facebook stranici "Mesto za roditelje u Nišu" je u roku od sat vremena alarmirano građanstvo da sve što zna javi policiji ili ujaku devojčice koji je naveo da je poslednji put viđena u centru Niša.

- Nestala mi je sestričina, svi koji je prepoznaju javite, molim vas, delite ljudi, viđena je juče u centru, ima crne helankice na rupicama - napisao je njen ujak.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.