PROGLAŠENI POBEDNICI TAKMIČENJA NIKAD NIJE KASNO! Ovu sezonu obeležila velika tragedija i teške životne priče

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 09:05

PROGLAŠENI POBEDNICI TAKMIČENJA "NIKAD NIJE KASNO"! Ovu sezonu obeležila velika tragedija i teške životne priče

Njih toje su osvojili najveći broj glasova!

Sinoć se održalo veliko superfinale osme sezone takmičenja "Nikad nije kasno". Nakon deset meseci borbe, pred stručnim žirijem je bio zadatak da izabere pobednika ovog takmičenja.

Stručni žiri činili su Saša Milošević Mare, Snežana Đurišić i Haris Džinović, kao i 20 članova žirija koji glasali u lajv telefonskom uključenju i tako izabrali pobednika stručnog žirija.

Takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i publika je birala pobednika putem SMS glasova, a treći pobednik je izabran putem Fejsbuka.

Pobednik Fejsbuk glasova ove godine je Pavle Vitanov iz Makedonije. Pavle je ovu pobedu doživeo veoma emotivno. Pavle dolazi iz Strumice i svoju sreću je već okušao u "Zvezdama Granda", ali se na nagovor porodice prijavio i za "Nikad nije kasno".

Najveću podršku publike putem SMS glasova dobila je Sabina Kaltak. Ona dolazi iz Švedske i u najranijem detinjstvu je shvatila da ima talenat za pevanje. Sabina je koristila svaku priliku da peva, te je tako nastupala od malih nogu na priredbama i festivalima. Zamolila je oca da je prijavi za festival "Prvi glas Priboja", iako u tom trenutku nije imala dovoljno godina za takmičenje.

- Tata je radio u fabrici automobila i imao je puno prijatelja koji su radili taj festival, jedan od njegovih poznanika je bio u žiriju festivala. Molila sam oca da me odvede tamo, oni mi je govorio da ne mogu jer je granica za nastup bila 16. godina, a ja sam imala manje godina u tom periodu - govorila je Sabina koja je u međuvremenu magistrirala zdravstvo i danas radi kao medicinska sestra na odeljenju psihijatrije.

Sabina žali što se nikada profesionalno nije bavila pevanjem i na taj način zarađivala za život. Žrvtovala je svoju najveću ljubav, muziku, i posvetila se porodici. Pre sedam godina se razvela i sad je rešila da ispravi ono što u mladosti nije mogla.

- Ja sam ostvarena žena, uživam u poslu koji radim. Imam fantastične dve ćerke, majku koja me podržava u svemu, pesma je zrak koji udišem. Ovo učešće je samo krem šlag na ceo moj život - rekla je Sabina za "Grand".

Stručni žiri je doneo odluku da pobedu dodeli Petru Spasojeviću. Petar dolazi iz Beograda i ima 61. godinu.

Muzikom se bavi preko četrdeset godina, a osim što peva ume dobro da svira kontrabas. Oženjen je, ima dve ćerke i dve unuke, a njegov motiv da se prijavi na takmičenje "Nikad nije kasno" je bio da pokaže ljubav i poštovanje svojoj bolesnoj supruzi.

Takmičari su podelili svoje teške životke priče sa gledaocima. Jedna od najpotresnijih priča ove sezone je bila priča Nathalie Prijović koja je zbog tragedije želela da napusti takmičenje.

- Moj suprug je sebi oduzeo život. Bio je izuzetno jak čovek, sposoban i veseo, ali očigledno živimo u nekom totalno suludom vremenu. Još uvek je sve sveže, još uvek je tu milion pitanja, a pre svega ogromna griža savest što nismo na vreme slutili tako nešto i nismo ni znale da imamo šta da sprečavamo. To je teret koji ćemo nas četiri nositi do kraja života. Da ne pričam koliku tugu osećamo, situacija je veoma traumatična - rekla je veteranka nakon tragedije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.