PROBLEMI SA SINUSIMA: Saša Kovačević mora na operaciju

Izvor: Kurir, 29.Dec.2013, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROBLEMI SA SINUSIMA: Saša Kovačević mora na operaciju

Moraću da oeprišem sinuse, opet. Ali šta da radim. I treći krajnik moram da operišem, ali njih ću ostaviti za kasnije, rekao je Kovačević

Saša Kovačević uskoro ide na bolovanje koje će trajati dve nedelje. Pevač mora da operie sinuse, kao i krajnike, ali njih će ostaviti za drugi put.

On je izjavio da će se na kratko povući iz posla da bi operisao sinuse i krajnike "Moraću da oeprišem sinuse, opet. Ali šta da radim. I treći krajnik moram da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << operišem, ali njih ću ostaviti za kasnije", rekao je Saša ekipi Ekskluziva.

Pevač će uskoro objaviti svoju novu baladu. "Mogli smo sve, nismo isti, zar ne? Savršen zagrljaj, a mi smo birali kraj", izrecitovao je Saša stihove njegove nove pesme.

On je svojim fanovima poručio da se strpe još malo jer će veoma brzo objaviti novu pesmu i da se nada da će i oni uživati, kao što i on uživa dok je peva u studiju.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NE ODUSTAJE: Vlada moli Natašu da se pomire

Izvor: Kurir, 29.Dec.2013

Maneken Vlada Vuksanović već tri nedelje bezuspešno pokušava da otopi srce svoje bivše verenice Nataše Bekvalac koja je rešila da definitivno stavi tačku na njihovu vezu..Maneken Vlada Vuksanović već tri nedelje bezuspešno pokušava da otopi srce svoje bivše verenice Nataše Bekvalac koja...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.