PREPOZNAJETE LI OVOG ČOVEKA: Provalio u 20 stanova!

Izvor: Kurir, 10.Feb.2014, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREPOZNAJETE LI OVOG ČOVEKA: Provalio u 20 stanova!

Kod M. B. su pronađeni ukradeni predmeti, kao i pištolj. Policija apeluje na građane koji prepoznaju osumnjičenog na fotografiji, da se jave na broj 011/279-74-60

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je jednog muškarca osumnjičenog za 20 provala u stanove čije je vlasnike oštetio za oko 400.000 dinara, saopštio je danas MUP. Kako se navodi u saopštenju, uhapšen je M. B. (38), i to neposredno posle pljačke u prodavnici na Zvezdari.

Kod njega su pronađeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ukradeni predmeti, kao i pištolj. M. B. se, takođe, sumnjiči da je izvršio 20 provala u stanove. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu.

Policija sumnja da je broj oštećenih veći nego što je dosadašnjim radom utvrđeno, pa apeluje na građane koji prepoznaju osumnjičenog na fotografiji, da se jave na broj 011/279-74-60.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.