POVEZUJU SE MYSPACE I FACEBOOK?

Blog: PartyClips.net, 19.Nov.2010, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POVEZUJU SE MYSPACE I FACEBOOK?

Pre nekoliko godina omiljeno mesto okupljanja bilo je MySpace. Mogli ste postaviti slike, preslušati najnovije singlove, komentarisati nečiji status... A onda je nastao tajac, retko ko je koristio ovu socijanu mrežu. Ali izgleda da MySpace ima još jedan as u rukavu.

Ko je taj princ na belom konju koji će spasiti ovu mrežu? Pa Facebook. Postoje naznake da će se ove dve socijalne mreže povezati kako bi se bendovi i muzičari bolje promovisali, a ujedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << i smanjila tenzija između rivala. Iako su idejno pokradeni, pokazuju da umeju da praštaju. Nerado, čelnici MySpacea su priznali pre nekoliko dana da su izgubili bitku za najveću socijalnu mrežu na internetu. Ali očajnička vremena zahtevaju očajničke mere. Muzički predsednik MySpacea Courtney Holt je saopštila da su otvoreni za saradnju sa svima. Osnovni cilj MySpacea je bio da to postane mesto gde se mogu proslaviti ljudi, čak i brendovi.
Ostaje nada da će MySpace prihvatiti Facebook Connect tehnologiju kako bi se informacije sa njihovog sajta pojavljivale na Facebooku, ali sa ciljem da muzika ostane nešto što je prepoznatljivo. Ideja je da se fokus prebaci na mesto gde je socijalna zabava.
Da li je prekasno da se spase ono što se spasiti može? Vreme će pokazati...

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.