POTRESAN STATUS doktorke sa Vračara: OVIM REČIMA se obratila prijateljima pre samoubistva - I to će PROĆI...

Izvor: Večernje novosti, 14.Jun.2020, 23:21

POTRESAN STATUS doktorke sa Vračara: OVIM REČIMA se obratila prijateljima pre samoubistva - "I to će PROĆI..."

Doktorka, koja je bila poznati plastični hirurg nađena je danas sa ranama od noža u stanu na Vračaru Doktorka, koja je danas sa ranama od noža, nađena mrtva u stanu na Vračaru, a za koju se veruje da je počinila samoubistvo, početkom aprila postavila je status na Fejsbuku u kojem bodri druge i sebe da se sve nevolje mogu prevazići. Ona je poruku napisala na početku epidemije virusa >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << korona.- Treba da se setimo da nismo jedini koji su se našli u naizgled nepremostivoj nevolji. Baš kao što se zmaj odupre vetrovima, tako i nas nevolje mogu ojačati. I kao što se na hiiljade ljudi pre nas susrelo sa istom sudbinom i preživelo, tako možemo i mi. Dr R. Brasch - i to će proći - napisala je na svom Fejsbuk profilu.Doktorka, koja je bila poznati plastični hirurg nađena je danas sa ranama od noža u stanu na Vračaru.Tragedija se dogodila oko podneva, kada su njeno telo našli njen suprug i sin. Njima je bilo sumnjivo što se zadržala dugo u kupatilu, a kada su ušli zatekli su beživotno telo doktorke u krvi i nož koji se nalazio pored nje.Lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju njenu smrt.Preminula doktorka bila je jedna od naših najpoznatijih specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije.Između ostalog, bila je vlasnica specijalne bolnice u centru Beograda, a iskustvo je sticala na prestižnim klinikama širom sveta.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

ESTRADA U SUZAMA ZBOG SAMOUBISTVA DOKTORKE Frizer koji ima koronu se poslednji čuo sa njom: "Zvala me je i pitala me je samo jedno"

Izvor: Blic, 15.Jun.2020, 11:29

Doktorka, koja je juče sa ranama od noža nađena mrtva u stanu na Vračaru, a za koju se veruje da je počinila samoubistvo, sarađivala je sa mnogim javnim ličnostima koje su u šoku zbog njene smrti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.