POSTANITE KOLINOV PRIJATELJ: Čestitajte rođendan usamljenom dečaku!

Izvor: Kurir, 11.Feb.2014, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSTANITE KOLINOV PRIJATELJ: Čestitajte rođendan usamljenom dečaku!

Mali Kolin uskoro puni 11 godina, ali zbog sindroma od kojeg boluje deca ga izbegavaju i nema prijatelje. Njegova mama se putem Fejsbuka obratila dobrim ljudima da čestitkom uveličaju njegovo slavlje

Mali Kolin proslaviće 11. rođendan 9. marta, a kada ga je mama pitala da li bi voleo da pravi zabavu za rođendan, on je skrušeno rekao da nema prijatelje sa kojima bi slavio. Dženifer iz Ričmonda u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Mičigenu je zato odlučila da se obrati nepoznatim ljudima mekog srca, koji bi čestitkama uveličali slavlje njenog sina.

Kolin boluje od sindroma sličnog Aspergerovom, koji mu veoma otežava funkcionisanje u zajednici, sklapanje odnosa i novih prijateljstava.

"Moj sin svakog dana u školi ruča sam u jednoj od kancelarija, jer druga deca ne žele da sede s njim u kafeteriji. Nema drugare, ali ne želi nikome da smeta ako ga ne žele u svojoj blizini. Mislila sam da bi stranica na kojoj bi mu ljudi slali pozitivne misli i lepe reči bila bolja za njega od bilo kakve zabave", napisala je Dženifer.

Stranica "Srećan rođendan, Koline" dobila je za nedelju dana više od 50.000 novih drugara koji su čestitali Kolinu rođendan. Mama planira da mu stranicu pokaže tek na dan kada puni 11 godina.

Ako i vi želite da se uključite, kliknite OVDE.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.