PONOVO NA SLOBODI: Muž Dijane Janković pušten iz pritvora (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Okt.2016, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOVO NA SLOBODI: Muž Dijane Janković pušten iz pritvora (FOTO)

Danijel Rokvić, suprug pevačice Dijane Janković, danas je pušten iz pritvora iz Centralnog zatvora u Beogradu, piše "Kurir. Kako navodi ovaj dnevni list, njega je dočekala njegova supruga Didi.

Da podsetimo, Rokvić je priveden pod optužbom da je napao notara. Dijana Janković objavila je na Fejsbuku zajedničku fotografiju sa suprugom Danijelom.

- Čestitam mom suprugu na pobedi za ljudska prava. Najzad smo zajedno - napisala je ona.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

PRIZNAO KRIVICU Muž Dijane Janković pušten iz pritvora

Izvor: Blic, 20.Okt.2016

Daniel Rokvić, suprug pevačice Dijane Janković pušten je danas na slobodu nakon što je pet dana proveo u pritvoru Centralnog zatvora zbog ugrožavanja opšte bezbednosti i napada na službeno lice...Podsetimo, Daniel Rokvić uhapšen je u subotu zbog pretnji jednom beogradskom javnom beležniku,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.