POBEGAO PRED NARODOM: Gde se nalazi premijer Unsko sanskog kantona

Izvor: Kurir, 09.Feb.2014, 02:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POBEGAO PRED NARODOM: Gde se nalazi premijer Unsko sanskog kantona

SARAJEVO - Uprkos demantiju premijera Unsko sanskog kantona Hamdije Lipovača da nije pobegao u Hrvatsku i da se nalazi u Bihaću, mediji tvrde da nije poznata destinacija gde se on zapravo nalazi. Bosanski mediji objavili su da je Lipovača sinoć sa ženom i troje dece pobegao iz BiH u večernjim satima, a da njegov povratak u BiH nije evidentiran.

Lipovača je, kako se navodi, prilikom prelaska granice koristio hrvatski pasoš. Lipovača je, međutim, ovu informaciju ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << danas demantovao istakavši da je u Bihaću i da podržava nezadovoljstvo građana, preneli su bosanski mediji.

U popodnevnim satima građani, koji su se okupili na centralnom gradskom trgu u jednom trenutku su krenuli prema kući Lipovače, gde je došlo do sukoba sa policijom i tom prilikom je nekoliko pripadnika policije i demonstranata povređeno. Građani od Lipovače i vlade Unsko-sanskog kantona traže da podnesu ostavku.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

PROPAST DRŽAVE: Ukrajina pred krahom!

Izvor: Kurir, 09.Feb.2014

Zbog sukoba zemlji preti privredna propast, a Amerika i Evropa se prepucavaju preko nje zbog gafa američke funkcionerke..KIJEV - Nema smirivanja...Ukoliko se oštra politička kriza u Ukrajini ubrzo ne okonča, ta zemlja će ostati bez finansijske pomoći i doživeće privredni slom, predviđa kijevski...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.