Ozbiljne pretnje po život Zaeva; hapšenje u Skoplju

Izvor: B92, 09.Dec.2019, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ozbiljne pretnje po život Zaeva"; hapšenje u Skoplju

U Skoplju je uhapšen jedan 49-godišnjak jer je preko Fejsbuka uputio "ozbiljne pretnje po život" premijeru Severne Makedonije Zoranu Zaevu.

Ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da je Sektoru za kompjuterski kriminal u nedelju prijavljeno da je M. S.(49) iz Skoplja na društvenoj mreži Fejsbuk objavio "ozbiljne pretnje po život" premijeru, te mu je, uz sudski nalog, pretresen stan.

Pretresom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su "otkriveni i oduzeti predmeti u vezi tim krivičnim delom", osumnjičeni je priveden i o tom slučaju je obavešten državni tužilac.

Protiv M. S. Sektor MUP za kompjuterski kriminal će podneti krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanja sigirnosti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.