Ovu opciju na Fejsbuku neki će obožavati, a nekima je grozna

Izvor: Vesti-online.com, 05.Apr.2017, 05:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovu opciju na Fejsbuku neki će obožavati, a nekima je grozna

Sada kada pogledate objavu svog prijatelja na novoj opciji "Stories" koju je objavio vaš prijatelj, on će to znati.

Najnovije ažuriranje na Fejsbuku mnogima se neće dopasti, s obzirom da uništava onaj deo društvene mreže koji većina voli - neograničeno "špijuniranje" prijatelja bez straha da ćete biti uhvaćeni u tome.

Sada kada pogledate objavu svog prijatelja na novoj opciji "Stories" koju je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << objavio vaš prijatelj, on će to znati.

Takva objava postoji 24 sata, a sastoji se od jedne ili više fotografija ili kratkih snimaka. Na taj način "Stories" deluju na svakoj platformi koja ih podržava, npr. Snepčet, Instagram, ali u kontekstu Fejsbuka, ovo će znatno pogoršati celu stvar.

Na Fejsbuku možete da objavite sve, od fotografija, teksta, snimaka, i sigurno vam neće biti prijatno kad među onima koji su gledali vašu objavu naiđete na ime nekoga sa kim ste tek nekoliko puta proćaskali na nekoj zabavi ili na prijatelja iz osnovne koga niste videli već godinama (a možda i hoće!).

Pišite nam u komentarima kako se vama sviđa ova opcija!

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.