Ovu društvenu mrežu su svi koristili pre Fejsbuka: Da li se sećate Myspace i evo šta je sa njim danas

Izvor: B92, 11.Jun.2016, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovu društvenu mrežu su svi koristili pre Fejsbuka: Da li se sećate Myspace i evo šta je sa njim danas

Ponuda društvenih mreža je danas zaista raznovrsna, pa nam, MySpace ne fali, ali ipak, ako ste imali profil, zar sada nemate želju da ga posetite?

MySpace ne funkcioniše mnogo drugačije od Fejsbuka. Deli se muzika, dele se fotografije, objavljujete tzv. "buletins" na zidove svojih prijatelja, čak su razvili i svoju verziju "instant mesindžera". Možete i da napravite grupe, koje imaju svoj zid za razmenu poruka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Mogli ste da izrazite i svoje raspoloženje. Imali su i "njuz sekciju", na kojoj su se listale vesti preko rss feed-ova sa sajtova koje korisnik izabere.

Danas je MySpace usmeren na deljenje muzike i zabavnih sadržaja, a sve manje podseća na klasičnu društvenu mrežu.

Ipak, mnogi im se vraćaju kako bi pogledali svoje stare fotke. Zapravo, postao je svojevrsni digitalni album iz starih vremena.

I koliko je ovaj sajt izašao iz mode, pokazuje i činjenica da ga više ne koristi ni osnivač, Tom Andersen. Inače, ako ste koristili My Space, njega znate, jer je on svakom korisniku ove mreže bio prvi prijatelj.

Ponuda društvenih mreža je danas zaista raznovrsna, pa nam, realno, My Space ne fali, ali ipak, ako ste imali profil, zar sada nemate želju da ga posetite?

Možda i da se podsetite neke stare fotke.

I da se zapitate: Gde je i šta radi moj My Space profil?

Izvor: Espreso

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.