Ovo su nova pravila za igranje Monopola

Izvor: B92, 09.Apr.2014, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su nova pravila za igranje "Monopola"

Popularna društvena igra "Monopol" dobija pet novih pravila koja će biti uvrštena u uputstvo od septembra, saopštila je kompanija Hasbro.

Pravila su odabrali sami ljubitelji igre glasanjem na fejsbuk stranici "Monopola".

U novoj verziji, igrač koji bude završio na polju "zatvor" neće moći da naplaćuje kiriju ostalim igračima. Ukoliko pak dospe na polje "besplatan parking", dobija natrag novac od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poreza, a ako se nađe na startnom polju udvostručuje primanja.

Kada u bacanju kockica igrač dobije dve jedinice, nosi premiju, a ukoliko želi da kupi nekretninu, mora najpre da obavi pun krug na tabli. Predstavnici Hasbroa navode da su uvođenje novih pravila želeli da izađu u susret svim ljubiteljima "napopularnije igre na svetu".

"'Monopol' odražava naše društvo i važno je da ostane moderan, aktuelan", najavli su oni.

Igra "Monopol", u kojoj se igrači utrkuju za novac i nekretnine, proslaviće 80. godišnjicu 2015. godine. Procenjuje se da je ovu igru igralo više od 750 miliona ljudi širom sveta.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Igra Monopol dobija 5 novih pravila

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Apr.2014

NJUJORK - Popularna društvena igra "Monopol" dobija pet novih pravila koja će biti uvrštena u uputstvo od septembra, saopštila je kompanija "Hasbro".

Nastavak na Nezavisne Novine...

‘Monopol’ dobija pet novih pravila

Izvor: Svet, 10.Apr.2014, 13:49

Popularna društvena igra “Monopol” dobija pet novih pravila koja će biti uvrštena u uputstvo od septembra, saopštila je kompanija Hasbro. Pravila su odabrali sami ljubitelji igre glasanjem na Fejsbuk stranici “Monopola”. U novoj verziji, igrač koji bude završio na polju “zatvor” neće...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.