Ovo se dešava prvi put u istoriji sporta: Bosanski trener preko Fejsbuka saznao da je otpušten

Izvor: B92, 03.Okt.2015, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo se dešava prvi put u istoriji sporta: Bosanski trener preko Fejsbuka saznao da je otpušten

Verovatno znate za onu izreku “Mani zemlju koja Bosnu nema”. A naše komšije baš se trude da svojim postupcima dokažu kako je ta izreka istinita.

Jedina razlika između srpskog i bosanskog fudbala je u tome što se tamo trude da navijače pošteno nasmeju, kad nam je već i jednima i drugima kvalitet igre isti.

Naime, bosanski prvoligaš Drina je svog trenera Vladicu Petrovića otpustila tako što mu je uprava kluba to saopštila na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Fejsbuk stranici.

Oni su na fan strani kluba objavili vest o smeni trenera, a to je prvi slučaj u istoriji sporta da je neko otpušten na taj način.

“To je kao da su ušli u kafanu i saopštili ljudima da je neko dobio otkaz”, komentariše Istok Pavlović.

U konverzaciju ispod vesti se ubrzo uključio i smenjeni trener, a pogledajte u prilogu šta je napisao.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.