Ovo je novi Facebook Messenger (FOTO)

Izvor: Mondo, 07.Mar.2016, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je novi Facebook Messenger (FOTO)

Pogledajte sad Facebook Messenger, nakon promene izgleda i dizajna.

Facebook, odnosno tim zadužen za razvoj Messengera tokom 7. marta najavili su na zvaničnoj Facebook strani da je izgled Messengera promenjen na Android platformi.

Izgled je, zapravo usklađen sa Material Design izgledom Google i Android aplikacija i najveća promena odnosi se na smenu linije sa opcijama s vrha i dna, koje su >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "skrivene" iza kružića, kao što ga imamo u aplikacijama GMail i drugim.

Pritisak na kružić koji pluta iznad ostalih elemenata aplikacije dobijaju se opcije kao što su sastavljanje poruke i druge.

U Galeriji pogledajte izgled Messengera nekad i sad:

Facebook Messenger na Androidu nije dobio nove funkcije, samo mu je promenjen izgled, da bi se lakše uklopio u "Android priču". Sad je to prva Messenger aplikacija koja štrči u odnosu na iOS, veb i Windows Phone ili Windows 10 Mobile, na kojima izgleda identično.

Promene u izgledu Messengera već su aktivne nekim korisnicima, a svi će ih videti u narednim nedeljama, kad Facebook ažurira aplikaciju za sve korisnike.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.