Ovo je Branko, koji je IZBO DEVOJČICU u Hrvatskoj: Napadač pisao o stranim upadima na teritoriju, a jedan komentar je posebno jeziv

Izvor: Večernje novosti, 14.Feb.2020, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je Branko, koji je IZBO DEVOJČICU u Hrvatskoj: Napadač pisao o stranim upadima na teritoriju, a jedan komentar je posebno jeziv

U gradu je govorio da raskrinkava kriminalnu hobotnicu u Lošinju, a slične stvari je pisao na Fejsbuku Branko Rafajac (41) uhapšen je zbog ubistva 16-godišnjakinje koju je izbo nožem nakon što je upao u kuću u kojoj su bile ona i njena majka. Osumnjičeni je pre nešto manje od 10 godina iz Osijeka došao u Mali Lošinj, gde se dogodio zločin, prenosi Index.hr.On je, sumnjaju istražitelji, s nožem u rukama >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << upao u kuću u kojoj su bile majka i 16-godišnja ćerka. Prvo je naleteo na majku L. Z. na koju je nasrnuo nožem. Navodno je to učinio u potpuno rastrojenom stanju. Potom je ubio tinejdžerku koja je pokušala da odbrani majku.- Mi tog čoveka uopšte ne poznajemo, ne znamo ko je on - rekao je D.T, otac 16-godišnjakinje i suprug L.T.Pročitajte još: Komšija koji je IZBO devojku (16) u Malom Lošinju bio na psihijatrijskom lečenju? Upao u kuću, njena majka i dalje u šokuRafajac se bavio podvodnim ribolovom, a po gradu su ga ljudi koji su ga iz viđenja znali izbegavali pravdajući to činjenicom da je bio neugodan. Mnogo vremena je provodio na Fejsbuku.U gradu je govorio da raskrinkava kriminalnu hobotnicu u Lošinju, a slične stvari je pisao na Fejsbuku.Kako navodi Index.hr, često je na Fejsbuku Rafajac pisao u množini, kao da je deo neke grupe. Pisao je o "stranim upadima na našu teritoriju", o obukama, racijama, istragama, akcijama i sličnom.- Pre tri godine zvanično smo je poslali na teren i pala je u njihove morbidne i sulude ruke. Sorry bejbe, bio je to rizik posla, ali ništa se ne brini, biti će to čas posla. Nema predaje - jedna je od objava kakve bi tipično stavljao na profil, nekad i desetak dnevno.Takođe, jednom prilikom je napisao i kako mu je bivša uzela psa i nju je navodno tužio.Pre pet dana je objavio fotografiju koju je Fejsbuk sakrio, a na kojoj sugeriše kako ispravno podignuti mrtvo telo.N1 je ranije nezvanično saznao da je osumnjičeni 2018. bio na psihijatrijskom lečenju.(Index.hr)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

HRVATSKA U ŠOKU Branko je upao u kuću i ISKASAPIO TINEJDŽERKU (16), a onda je otkrivena strašna istina o njemu

Izvor: Blic, 14.Feb.2020

Hrvatska je na nogama nakon što je Branko R. (41) uhapšen zbog ubistva tinejdžerke (16), koju je izbo nožem nakon što je upao u kuću u kojoj je bila sa majkom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.