Ovako se Hirurg, vođa Noćnih vukova, oprostio od svog prijatelja Mirka Butulije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2019, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako se Hirurg, vođa "Noćnih vukova", oprostio od svog prijatelja Mirka Butulije!

Vođa "Noćnih vukova" Aleksandar Zaldostanov Hirurg na svom Fejsbuk profilu oprostio se od predsednika AMSS Mirka Butulije koji je juče ubijen u prostorijama Saveza

Butulija je, da podsetimo, bio predsednik moto kluba "Stara Hercegovina" koji je bio u bliskim odnosima sa "Noćnim vukovima".

Reči Aleksandra Zaldostanova Hirurga, bliskog prijatelja lidera Rusije Vladimira Putina, najbolje govore koliko je poštovao Butuliju, i koliko je za "Noćne vukove" veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gobitak njegova smrt.

- USrbij je ubijen Mirko Butulija - predsednik Auto-moto saveza Srbije, potpredsednik sportskog saveza Srbije, predsednik motorističkog kluba "Stara Hercegovina". Mirko je bio naš veliki prijatelj koga su Noćni vukovi zvali - Brat. On je veoma poštovao Noćne Vukove, delio našu borbu i naša verovanja, uvek je pomagao našem klubu, podržavao naš posao i načela kojom se vodimo. Blagoslovljeno pamćenje tebi, naš brate u veri, savezniče i prijatelji - napisao je Hirurg na ruskom i na srpskom jeziku.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.