Ova fotografija Marka Zakerberga govori mnogo o budućnosti

Izvor: NovaEnergija.net, 23.Feb.2016, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova fotografija Marka Zakerberga govori mnogo o budućnosti

Slika koju vidite izgleda kao koncept nekog novog sci-fi filma. Milijarder “Supermen” sa osmehom prolazi pored ljudskih dronova koji su vezani za mašine i “odvezani” od realnosti uz pomoć plastičnih maski.
Međutim, nije u pitanju scena iz novog sci-fi filma, već Svetski kongres mobilne telefonije u Barseloni i, kao što znate, čovek na slici je Mark Zakerberg, vlasnik Fejsbuka. I Zakerbergova slika pokazuje kako su svi priključeni na Samsungove VR naočare >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << i bukvalno ne mogu da vide svog “šefa” kako prolazi pored njih. Pomalo scary…
is this picture an allegory of our future ? the people in a virtual reality with our leaders walking by us. pic.twitter.com/ntTaTN3SdR
— Nicolas Debock (@ndebock) February 21, 2016

Ono što je možda još strašnije jeste što je ovu fotografiju Zakerberg podelio na Fejsbuku, a nije računao šta korisnici interneta vide. Fotografija je ubrzo postala komedija i dobila svoje razne verzije sa dinosaurusima, filmovima itd. Zakerberg je možda ukrao šou juče na Samsungovoj konferenciji, a možda je planirao samo da ukrade mozak?!
pic.twitter.com/uCe5f8mafa
— drew olanoff (@drew) February 22, 2016

I thought I’d touch this up a bit. #markzuckerberg #Apple #doomarmy pic.twitter.com/0okPP9SsXd
— John Gallagher (@MereSophistry) February 22, 2016

Izvor: theverge.com
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.