Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jul.2017, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrijte ko vas je prestao pratiti na Facebooku

Ako ste veliki ljubitelj društvenih mreža vrijeme je da se upoznate s dvije vrlo korisne aplikacije.

Who Deleted Me je aplikacija koja služi za otkrivanje ko vas je maknuo sa liste prijatelja na Facebooku ili je u međuvremenu izbrisao svoj profil.

Facebook je već jednom ugasio ovu aplikaciju, ali se ona opet pojavila. Sada se može pronaći kao ekstenzija za pretraživače Google Chrome, Firefox, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Opera, a može se preuzeti i za Android i iOS uređaje.

Ne očekujte da će vam reći zašto vas je neko sklonio s liste prijatelja, ali može poslužiti ako vas zanima zašto vam je odjednom pao broj prijatelja na Facebooku.

Slična stvar postoji i za ljubitelje Twittera, a zove se Who Unfollowed Me. Ova aplikacija pokazaće vam ko vas je prestao pratiti na ovoj društvenoj mreži.

(N1)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.